/** * The template for displaying the header * * Displays all of the head element and everything up until the page header div. * * @package Neve * @since 1.0.0 */ ?> Voorwaarden kortingsacties • Driveway.be
Spring naar de inhoud

Voorwaarden kortingsacties


Persoonlijke kortingscodes

met de persoonlijke kortingscodes genieten zowel u als de nieuwe klanten die u aanbrengt van een korting. Nieuwe klanten krijgen 10% korting bij gebruik van uw persoonlijke kortingscode. U krijgt 10 euro tegoed bij elke nieuwe klant. Een klant telt als ‘nieuw’ wanneer deze voldoet aan volgende twee voorwaarden:

  1. De klant zelf is nieuw (naam staat nog niet in ons klantenbestand).
  2. De wagen waaraan de herstelling/onderhoud wordt gedaan staat nog niet in ons systeem (elke wagen heeft een uniek chassisnummer).

Bij elke klant die voldoet aan de bovenstaande voorwaarden en die uw persoonlijke kortingscode gebruikt krijgt u 10 euro tegoed. Dit is in principe onbeperkt in hoeveelheid. Als 100 nieuwe klanten uw kortingscode gebruiken krijgt u dus 1000 euro tegoed. Indien uw tegoed minder is dan het bedrag van uw volgende herstelling/onderhoud wordt het tegoed er automatisch afgetrokken (voorbeeld: uw onderhoud bedraagt 150 euro en u heeft 50 euro tegoed. In dit geval betaalt u 100 euro). Indien uw tegoed meer bedraagt dan dit bedrag krijgt u de hele herstelling/onderhoud gratis en wordt dit bedrag van uw tegoed afgetrokken (voorbeeld: uw onderhoud bedraagt 200 euro en u heeft 500 euro tegoed. In dit geval betaalt u niets en heeft u nog 300 euro tegoed over).

Alle persoonlijke kortingscodes zijn maximaal een jaar geldig. Aan de laatste 6 cijfers van uw code kan u zien wanneer de kortingscode in werking ging. Bij de kortingscode FELA01012022 weet u dus dat deze code geldig is van 1 januari 2022 tot en met 1 januari 2023.

Periodieke kortingsacties

Alle periodieke kortingsacties zijn geldig vanaf de gegeven startdatum tot en met de einddatum. Als er geen startdatum vermeld wordt is deze kortingscode geldig vanaf het moment van ontvangen tot en met de vermelde einddatum. Indien de kortingsactie alleen geldig is in een bepaalde maand of vaste periode, geldt dit voor alle dagen van deze maand/periode. Indien niet anders opgegeven geldt de kortingsactie voor afspraken gemaakt in de periode dat de kortingsactie loopt. Als er een kortingsactie loopt gedurende de maand oktober, betekent dit dus dat enkel afspraken gemaakt in oktober deze korting krijgen, los van wanneer deze afspraken uitgevoerd worden. Een afspraak gemaakt in september voor een onderhoud in oktober voldoet niet aan de voorwaarden van de kortingsactie en betaalt de gewone prijs. Indien een afspraak gemaakt in de kortingsperiode wordt gewijzigd buiten de kortingsperiode, vervalt de korting (als er een andere kortingsactie aan de gang is kan hiervan wel gebruik worden gemaakt).

Indien een kortingscode vereist is voor de kortingsactie is het vanzelfsprekend dat deze moet ingegeven worden voordat de korting wordt toegekend.

WordPress PopUp Plugin